Hac Forumu
Eylül 10, 2010, 01:36:50 am *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: HAC FORUMUNA HOŞ GELDİNİZ!  (Okunma Sayısı 2661 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
HAC FORUMU
Ziyaretçi
« : Ekim 20, 2007, 12:52:42 am »
Mesajı SilSil

Hac Forumu'na Hoş Geldiniz!

Bu forum, hacca kafile başkanı, din görevlisi olarak giden görevlilere bir kaynak olmak üzere, haccı en iyi şekilde, görevli olduğu hacılara anlatabilmek ve hissettirebilmek amacıyla kurulmuştur. 

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın ve A grubu seyahat acentalarının düzenlemiş olduğu hac organizasyonunda kafile başkanı ve din görevlisi olarak görevlendirilen teşkilatımızın değerli mensuplarına rehberlik etmek amacıyla, Diyanet İşleri Başkanlığı "HACI ADAYLARINI İRŞAT VE BİLGİLENDİRME PROGRAMI" adında bir program kitapçığı hazırlamıştır; içerik olarak hac seminerlerinden başlayan program, irşat sunum yöntemleri, irşat öncesi hacı adaylarıyla tanışma toplantıları, hac öncesi irşatta işlenecek konular, vedalaşma ve uğurlama törenleri, hava limanlarındaki işlemler ve uçak yolculuğu, hac yolculuğunda irşat, Medine'de İrşat, Mekke'de İrşad, Arafat'ta İrşat, İbadet Mekânları ile ilgili hususlar, dönüş yolculuğunda irşat, irşatta yararlanılacak kaynaklar, hac öncesi ve hac süresince hacılara verilecek bilgi ve mesajlar, hatırlatılacak davranış ve sağlık kuralları, irşat ve bilgilendirme programı şeklinde üzerinde çok çalışılan ve emek sarfedilen bir program hazırladı.

Bu forumda, hazırlanan bu programın içeriğini doldurmak amaçlanmıştır. Hacca gidecek kafile başkanı ve din görevlilerine ellerimizde bulunan dokümanları paylaşarak yardımcı olmayı amaçlayan bir forumun faydalı olacağı düşünülmektedir. 
Bu foruma üye olmak suretiyle, sahip olduğunu bilgi ve tecrübeleri, birikimleri paylaşabilirsiniz.  Onun için, forumumuza ücretsiz olarak üye olmanızı tavsiye edilmektedir.

Forum Yöneticisi değerli dostum Vaiz İsmail ÖZELBAŞ ve değerli eşleri Vaize Selva ÖZELBAŞ'ın katkılarıyla forumumuz daha da güzelleşecektir. Bu konuda birikimlerini, tecrübelerini bizimle paylaşan bu iki değerli insana teşekkür etmek istiyorum.

Forumumuzda mutlaka sizi ilgilendiren bir bölüm vardır.

Vehbi AKŞİT
La Louviere Yavuz Sultan Selim Camii Din Görevlisi
Rue Emile Urbain 206 7100 La Louviere/Belgium

Yurt içi Görevi:
Kocaeli Müftülüğü
Merkez Vaizi
Hac Forumu Yöneticisi

İLETİŞİM:
Vehbi AKŞİT
www.vehbiaksit.net
vehbiaksit@hotmail.com
Cep: 0032 485477409
« Son Düzenleme: Ocak 26, 2010, 01:56:40 am Gönderen: vehbiaksit » Logged
skucuk
Yazarlar
Sr. Member

« Yanıtla #1 : Kasım 06, 2007, 11:57:37 pm »

s.a.
Böylesine faydalı bir forumu açtığınız için teşekkür ediyorum.
Bu yıl inşaallah hacca gidecek bir kardeşinizim.
Eminim ki bu forum, sadece görevlilere değil, hac ibadetini yerine getireceklere de faydalı olacaktır.
Şu ana kadar ki karşılaştığım durumlar ile geçmiş tecrübelerim doğrultusunda ben de elimdeki materyaller ile katkı sağlamak düşüncesindeyim.
Tekrar teşekkürler.
alpalaba
Newbie
*

« Yanıtla #2 : Kasım 07, 2007, 09:44:26 pm »

sevgili hocam senin gibi bir insanın böyle bir forum açması beni gerçekten duygulandırdı başarılar dilerim
ozencan43
Newbie
*

« Yanıtla #3 : Kasım 11, 2007, 05:30:03 pm »

forum için emek harcayan hocalarımızdan Allah razı olsun. inşaallah ben ve benim gibi hacca görevli gitmek isteyen arkadaşlara faydalı olur. teşekkürler........ Masum
candan
Newbie
*

« Yanıtla #4 : Aralık 09, 2007, 08:14:31 pm »

s.a guzel ve faydali bir site olmus emegi gecenlerden Allah cc razi olsun tsk ler.
hakanyilmaz
Newbie
*

« Yanıtla #5 : Şubat 27, 2010, 09:43:59 am »

Böylesine faydalı bir forumu açtığınız için vemüslümanları aydınlatacak faydalı bilgiler verdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum.İnanıyorum ki bu forum, sadece görevlilere değil, hac ibadetini yerine getireceklere de faydalı olacaktır.
  Bu kanuda yardımı olacaksa hacı dedemin siteside yararlı olacaktır. saygılarımla.torunu hakan yılmaz  www.hacimehmetyilmaz.net.tc
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!